Gezondheid uit een pilletje?

Het antwoord had nee moeten zijn maar de realiteit is anders. Opgegroeid met de schijf van vijf? Dan zult u toch uw denkbeelden moeten bijstellen. Een onderzoek van het Duitse levensmiddelen laboratorium Geigy toonde aan dat de vitamines en mineralen in de aardappelen, groenten en fruit tussen 1985 en 1996 gemiddeld 46 procent waren verminderd.
Oorzaken: milieu, intensieve landbouw methoden, snelle groei, langdurige opslag en transport. Zijn deze oorzaken nog terug te draaien?
Het in Houston, Texas gevestigde laboratorium SpectraCell ontwikkelde de laatste 25 jaar een unieke bloedtest. Hierbij worden de witte bloedcellen op kweek gezet en kan men exact meten hoeveel vitaminen en mineralen nu echt opgenomen worden, en of de juiste verhouding aanwezig is in uw lichaam over een periode van zes maanden. Gemeten wordt niet de aanwezigheid van vitaminen en mineralen in het bloed maar het functioneren hiervan. Gebreken in de voeding kunnen maanden tot zelfs jaren sluimeren voordat deze zich openbaren door lichamelijke gebreken en ziektes. Na uitgebreide testen en vele onderzoeken heeft men aangetoond dat antioxidanten een vitale rol spelen bij het voorkomen van ziektes en uw immuunsysteem op een hoog niveau laten presteren. Het functioneren van mijn antioxidanten is met 93,1procent ver boven het gemiddelde met waarden van 25 tot 75 procent.
Op een in oktober 2002 gehouden college in Dallas, Texas, stelde voedingsdeskundige Dr. Lesley Jacobs: "Weet u dat wij elke dag l2 tot l5 keer fruit en groente behoren te eten voor een optimale voeding? Zelfs van de mensen die bewust met hun voeding bezig zijn weten wij dat velen de absolute minimale hoeveelheid van 5 keer niet binnenkrijgen!"
Hebben wij suppletie nodig?
"De realiteit is dat als u niet zes keer per dag vitaminen van een hoogwaardig bewezen kwaliteit tot u neemt u een groot risico loopt! Na kanker is een hartaanval de nummer 1 doodsoorzaak. Van de 800.000 mensen die dat treft in Amerika leeft de helft niet lang genoeg meer om de telefoon op te nemen of om hulp te roepen naar mensen in de naastgelegen kamer", aldus Dr. Lesley Jacobs. "Wat iedereen moet weten is: wat moet ik gebruiken, hoe moet ik het gebruiken en hoe moet ik het innemen?" (2003) 

 

 

    Printen