op de volledig onafhankelijke site van VitaMor waar u informatie vindt over oud worden en jong blijven of anders gezegd, gezond ouder worden. De meeste mensen vinden gezond leven duidelijk nog belangrijker dan lang leven. Belangrijke voorwaarde hiervoor is een gezonde levensstijl met regelmatig bewegen, geen overgewicht, niet roken, een goede bloeddruk en gezonde "voeding". 

Deze site, in september 2000 gestart, geeft het ABC van gezonde voeding. Niet met swingende teksten maar duidelijke informatie die wetenschappelijk is onderbouwd door wel tienduizend onderzoeken. Bij Nieuws vindt u een deel daarvan en dan meestal niet alleen conclusies doch ook een samenvatting van het onderzoek. U kunt dan zelf ook een oordeel vormen.

 

Pas op, de informatie op deze site is NIET voor iedereen geschikt.

De informatie is geschikt voor iedere burger doch niet voor de consument want die wil alleen maar meer, vaker, groter, mooier en goedkoper waardoor het algemeen belang van de burger (milieu, welzijn, goede leefomgeving, fatsoenlijke arbeidsomstandigheden, gezonde voeding enz.) en daardoor ook zijn gezondheid in het gedrang komt. 

Iedere burger kan met de informatie hier zijn gezondheid in eigen hand nemen en zo de kans op de meest voorkomende ziektes zoals diabetes, kanker en hart- en vaatziektes wel tot 90% kunnen doen afnemen.....

 

Hier een reactie van een regelmatige lezer: "We gebruiken bijna dagelijks deze site om iets op te zoeken en het heeft ons leven qua eten en gezondheid veranderd!"

 

Zij die denken dat alleen andere mensen ziek worden of dat al hun gezondheidsproblemen alleen door anderen opgelost kunnen worden kunnen beter de site nu verlaten. Doch zeker bij levensbedreigende ziektes is het belangrijk dat uzelf ook alles uit de kast haalt om de ziekte te bestrijden. Of wilt u dat echt alleen aan anderen overlaten?

De onderbouwde informatie op deze site is dan weer een vervanging voor en dan weer een aanvulling op de gangbare medische adviezen.

Meer over het ontstaan van deze site leest u hier.

 

Meer over de filosofie achter deze site...

 

De inhoud van deze site wordt dagelijks; aangevuld met nieuwe onderzoeken, wetenswaardigheden en de laatste ontwikkeling op het gebied van "voeding" en gezondheid.

Wenst u ook regelmatig de nieuwsbrief te ontvangen, klik dan hier.